Om Allan's Dinér

stjerne-divider.jpg

Historien bag succes'en ....

11. februar 2006 stod køkkenet klar. En tilbygning til privat-adressen i et nyere parcelhuskvarter i Ansager skulle danne rammen om den nyoprettede virksomhed, Allan's Dinér Transportable.

Pladsen blev hurtigt for trang og forholdene absolut ikke optimale. Ordrebogen fyldtes med en hastighed, ingen havde drømt om.

Allerede 21. december 2007 rykkede virksomheden ind i den gamle bagerbutik på Nørregade, hvor baglokalet var blevet udbygget og forvandlet til et topmoderne storkøkken.

Sidenhen er der bygget et dejligt kontor, hvor menumuligheder flittigt drøftes med kunder.

Der er fine parkeringsmuligheder i gården. Udenomsarealerne er i det hele taget også netop blevet udsat for en seriøs "make over".

3 varebiler er i stald for at være i stand til at honorere vores bringeservice.

Allan's Dinér kunne i foråret 2012 ønske første kokkeelev tillykke med uddannelsen - og Maja er i dag køkkenchef og medejer. Herudover er der 4 fastansatte medarbejdere og et hav af weekendhjælpere.

Allan selv er rykket tættere på butikken, idet han nu bor på 1. sal i en dejlig nyrenoveret lejlighed.

Pr. 3. maj 2013 åbnede gourmet butikken i den gamle bagerbutik. Total restaureret både udvendig og indvendig - topmoderne og alligevel med bevarelse af den gamle stil.

I 2014 købte firmaet nabohuset med et par lejligheder på 1. sal og 2. sal, som udlejes. I stueetagen er der lavet café/festlokale.

Omsætningen er ti-doblet over de seneste 5 år.

The adventure continues ...