Allan's info

stjerne-divider.jpg

Bliv opdateret her om seneste nyt fra Allan’s Dinér

Hvorfor denne nyhedsside ?

Siden giver mulighed for ytringsfrihed. En ytringsfrihed, Allan's Dinér ved et par lejligheder har savnet. Derudover undgår vi at møde de interessekonflikter, det uværgerligt giver, når en redaktion har en farvet holdning eller lader sig påvirke af sit virke iøvrigt i lokalsamfundet, fortæller Allan om baggrunden for denne nye nyhedsside.

Udover flere andre "sten på vejen" som bl.a. lukning for indrykning af artikler i festivaldagene, ganske ubegrundet ændring af artikeltekst til noget decideret fejlagtigt og ændring af overskrift, så konkurrerende virksomhed inddirekte blev inddraget, forsøgte vi også uden held at få indrykket nedenstående annonce på byens informationsside tirsdag den 9. september.

Artiklen blev skrevet for at belyse omstændighederne omkring en artikel bragt i Jyske Vestkysten dagen før - og for at understrege, at Allan Jensen ikke stod bag denne negative information.

 

Anonym skriver om Allan’s Dinér

En anonym kommentar poppede i går op i gæstebogen på Allan’s Diner’s hjemmeside – og efterfølgende modtog Jyske Vestkysten noget tilsvarende. 

I går sidst på formiddagen blev følgende kommentar (uredigeret) postet på gæstebogssiden på www.allansdiner.dk:

Du er da et fjols af karat. Tænk sig at ville ødelægge alt det gode, der sker i Ansager. Og at kalde dig selv for kongen af Ansager viser jo bare, at det er stukket helt af for dig, hvilket det har gjort i mange år. Du er en parodi.

Og hvordan mon det kan være, at ingen gider have noget med dig at gøre? Var der noget med, at du skulle være sponsor for Skovlund IF, fordi Ansager er blevet trætte af dig? Så valgte du Skovlund, som nu også har droppet dig.
Måske er det ikke verden, den er gal med. Måske er det dig

 

Allan Jensen gjorde et forsøg på at besvare henvendelsen, dog uden held, idet mailadressen ”ikke længere modtog mails”. Her er det uredigerede svar:

 

Hej JohnJohn (eller Erik)

Vi har registreret din kommentar på hjemmesiden. Den er imidlertid blevet slettet, idet gæstebogen er beregnet på dialog omkring madleverancer, hvilket også fremgår af siden.

For god ordens skyld vil jeg besvare nogle af dine spørgsmål:

Vi er ikke ude på at ødelægge noget for Ansager. Det er et frit land, vi lever i - og hvilke varer og serviceydelser, vi tilbyder, er vores sag. Så længe der er efterspørgsel, leverer vi.

Skulle jeg have ophævet mig selv til at være "kongen af Ansager", er det helt klart humoristisk ment. Den titel er der nok, der forsøger at påberåbe sig.

Hvis jeg er "en parodi", må jeg da gå ud fra, at jeg får folk til at trække på smilebåndet - og et smil har nu aldrig været negativt. 

Vi har givet sponsorater til såvel Ansager som flere af de omkring liggende byer. Vi finder det rimeligt at støtte lidt bredere end blot Ansager, da vi har kunder i en meget stor radius fra byen.

Vi valgte selv at stoppe sponsoratet med AIF.

Det er korrekt, at vi har indledt et 3 årigt samarbejde med Skovlund IF, og det er både de og vi meget glade for. Du er dermed blevet misinformeret, og du skal være velkommen til at videregive denne information til din kilde.

Måske er det hverken verden eller mig, det er galt med ...

Såfremt du har yderligere spørgsmål, skal du være velkommen til at kontakte mig på tlf. 75 29 65 62.

 

Venligst

Allan Jensen

 

Allan Jensen blev kort efter gæstebogsindlægget også kontaktet af Jyske Vestkysten, som ligeledes havde modtaget en anonym henvendelse. ”Til spørgsmålet om, hvorvidt det er sandt, at jeg ønsker at skade Marie Festivalen, svarede jeg klart: ”Nej, det har jeg ingen intentioner om overhovedet. Har kun rosende ord til overs for festivalen. Det er festlige dage for byen””.

”Det er ikke korrekt, når Jyske Vestkysten i dag skriver, at jeg ville lave min egen festival. Jeg blev kontaktet, om jeg ønskede at deltage med en scene, hvilket jeg ikke havde lyst til – og om jeg ville deltage i møderne op til festivalen, hvilket jeg ikke prioriterede min tid til. Derudover finder jeg det ikke rimeligt, at andre skal diktere til hvilken pris, jeg skal sælge øl”, forklarer Allan Jensen.

”Op imod 900 glade gæster spiste i ”Restaurant Baggården” torsdag, fredag og lørdag. Udover mange Ansager-borgere, var der udenbys festivaldeltagere, musikere samt folk, som deltog i træf ved hallen. Flere gav udtryk for, at det var dejligt, at festivallen også bød på så billig (god)  mad – og nogle af dem spiste her alle 3 dage. Med de briller på, har jeg på min måde støttet op om festivalen og givet folk en god oplevelse af byen. Nej, jeg havde ikke en scene. Ja, jeg solgte øl til en overkommelig pris. Derudover undrer det mig lidt, hvad det er, jeg ikke støtter med, som andre forretningsdrivende her i byen tilsyneladende gør.

Et par unge mennesker spillede musik under spisningen fredag og lørdag aften. Helges udlægning i dagens Jyske Vestkysten af, hvad der blev sagt til én af dem stemmer ikke overens med vores oplevelse, mens det er sandt, at jeg blev meget vred på ham. Som enhver anden forælder, bryder jeg mig ikke om, at mine børn eller som i dette tilfælde bonusbarn skal antastes på den måde”.

Allan Jensen slutter sin kommentar med at takke alle, som valgte at lægge vejen forbi ”Baggården”.

Vist 5609 gange.