Allan's info

stjerne-divider.jpg

Bliv opdateret her om seneste nyt fra Allan’s Dinér

Køb af Møllen i Ansager

Allan’s Dinér har købt Møllen i Ansager til overtagelse pr. 1. september. Bygningerne ligger fantastisk smukt ned til åen på en 5.500 m2 stor grund. Udover den gamle mølle er der en privatbolig på 188 m2, 60 m2 lejebolig og en garage på 105 m2. ”I første omgang er det et rent forretningsmæssigt køb, men jeg ser da også gode muligheder for på sigt selv at kunne bo på stedet”, fortæller Allan Jensen. Det kræver dog lidt undersøgelser ved Varde Kommune omkring, hvad der er tilladt.

Møllen fungerer i dag som hjemsted for teaterforeningen Optimisterne, som ved fælles hjælp har fået skabt et ganske særligt og flot miljø til det brug. Optimisterne og Møllen hører unægteligt sammen, så det var vigtigt for Allan’s Dinér at tilbyde dem præcis samme vilkår, som de hidtil har haft. Beklageligvis har Optimisterne valgt at takke nej til tilbuddet. Allan’s Dinér ønsker dem held og lykke med deres videre virke.

Nuværende ejere Betty og Invar Christoffersen bliver indtil videre boende i privatboligen.

 

Leje af Møllen
Efter nedlæggelse af teater/scene vil der være plads til op mod 100 personer på Møllen – og Allan forventer at leje lokalerne ud til fester og lign. Mere om det senere.

 

Ved eventuelle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Allan på tlf. 75 29 65 62.

Vist 13030 gange.