Endelig færdig ... det skal fejres !

Menu 1:

Rosastegt kalveculotte
Barbeque marineret kyllingebryst
Pestokartofler m/aioli
Romainesalat m/radiser, sukkerærter og spinat
Vandmelonsalat m/edamamebønner
Hvid pastasalat m/grønt                                                               

 

 

 

 175,- 

Menu 2:

Rejer m/hummermayo og sprød rug
Tunmousse
Slider m/bøf og bearnaisecreme
Mini pita m/kebab og fetacreme
Wraps m/kylling og salsa
Frikadeller m/kold kartoffelsalat (skal lunes)
Cæcarsalat m/kylling og bacon

 

 

 

 

175,- 

Tilkøb af brød og smør 15 kr. pr. couv.
Til menu 1 tilkøb af sauce 15 kr. pr. couv.
(vælg mellem whiskysauce, mild pebersauce eller bearnaisesauce)

Gælder ugerne 26 og 27

 

 


 
Hjemmelavet is m/jordbærpuré
Paellapande m/7 slags salater
Alt brød er hjemmebagt