Lad nytårsaften starte med et brag af en menu ...

Forret: 
Hummerbisque m/rejer og krydrede croutons

               eller

2 stk. tartelet m/cremet fyld

Hovedret:
Helstegt oksemørbrad
Kartoffelgratin m/tomat og mozzarella
Cremet mild pebersauce
Fyldt portobello svamp
Farvede gulerødder m/stilk og maldon salt

Dessert: 
Svampet chokoladekage m/passions- og hindbærmousse

Til midnat:
Profiteroles m/trøffelcreme
Kransekage                                                                                                     399,-

__________________________________

Natmad: (kan tilkøbes)
Pålægsplade med æg/rejer, roastbeef, flæskesteg - pr. stk.                           200,-
(nok til 3-4 prs.)

__________________________________

Ingen minimums antal.
Udførlig vejledning medfølger.


Afhentning:
31. december mellem kl. 10:00-12:00
Allan's Dinér, Nørregade 3, 6823 Ansager
Vorbasse Kro, Østergade 4, 6623 Vorbasse

Der kan betales kontant eller med dankort.


Levering:
Vi leverer i Ansager, Grindsted, Varde
mellem kl. 09:00-13:00.

Betaling foregår ved levering
- kontant til chaufføren eller via MobilePay.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 
Hjemmelavet is m/jordbærpuré
Paellapande m/7 slags salater
Alt brød er hjemmebagt